Folkebevægelsen – Red LIV

Her kan du gøre en forskel. Du redder menneskeliv med din underskrift, uden at det koster dig noget.

Efter mere end 60 års undertrykkelse af tamilerne, endte krigen mellem den tamilske befolkning og den singalesiske regeringshær i 2009 med beskyldningen om krigsforbrydelseog forbrydelse mod menneskeheden, som har kostet over 100,000 tamilere livet. Verden har ikke set mage i nyere tid.

Trods det nu er mere end 4 år siden, er endnu ingen retsforfulgt. Samtidig fortsætter Sri Lankas regering sin kurs mod udryddelse af alt, hvad der er tamilsk, som den har gjort siden de første overgreb på tamilerne tilbage i 1953.

Aldrig i historien er så meget tamilsk historie, kulturarv, monumenter, natur m.m. blevet ødelagt på så kort tid, som det er sket og fortsat sker, efter 2009.

Hvad tilkendegiver du med din underskrift?

Din underskrift er en tilkendegivelse af, at du er modstander af de systematiske grove menneskerettighedskrænkelser, som finder sted mod den tamilske befolkning på Sri Lanka og du støtter tamilernes demokratiske bestræbelser på at finde en fredelig løsning på konflikten.

Hvorfor er din underskrift nødvendig?

Tamilerne er overbevidst om, at det internationale samfunds reaktioner – EU,
herunder Danmark – påvirker den singalesiske regering til at stoppe sine grove menneskerettighedskrænkelser mod den tamilske befolkning og presser regeringen til at gå til forhandlingsbordet.

Hvad får du ud af det?

Med din underskrift tænder du håb om fred og retfærdighed kan blive en realitet for den tamilske befolkning på Sri Lanka.

Tilkendegivelse:

Med min underskrift udtrykker jeg modstand overfor Sri Lankas regerings grove menneskerettighedskrænkelser mod tamilerne dokumenteret gennem internationale organisationer.

Det internationale samfund, herunder FN, EU, Danmark skal derfor indføre sanktioner mod Sri Lankas regering og anerkende tamilernes ret til selvbestemmelse. Dette vil motivere Sri Lankas regering til at stoppe de grove menneskerettighedskrænkelser samt finde en tilfredsstillende løsning på konflikten.