Karthigai Poo Kampagne – for at minde vores faldne helte

kaarthikai-poo Tamilernes nationale mindedag nærmere sig. Den. 27. november – også kendt som Maaveerar Naal – vil tamilere verden over ære og minde de faldne frihedskæmpere fra Tamileelam. Også her i Danmark vil vi afholde mindearrangement d. 27. i henholdsvis Herning og Holbæk. Og ”Karthigai poo kampagne” er en forberedelse til denne specielle dag.

Karthigai Poo også kendt som Gloriosa Superba er eelamtamilernes nationalblomst. Blomsten indeholder de 2 farver, som går igen i mange af eelamtamilernes symboler nemlig gul og rød.

Kampagnen går ud på at bære en broche med Karthigai Poo på tøjet fra d. 23. til d. 27. november. Brochen skal bæres af os eelamtamilere i vores dagligdag. Det betyder, at den skal bæres synligt når vi går i skole, når vi går på arbejde og endda når vi mødes med vores venner. Formålet er, at vi dels minder os selv om tamilernes nationale mindedag og dels fortæller vores nysgerrige danske medborgere om vores nationale mindedag.

Denne weekend har unge tamilere været forbi Malathy Tamilsk skoler, hvor brochen blev uddelt. Vi håber, at alle som har modtaget en broche vil være med til at støtte op omkring kampagnen. Vi ser frem til at minde vores faldne helte med jer d. 27. november.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.