Myrderier fortsætter i ‘flygtningelejre’ i byen Vavuniya

Omkring 190 mænd myrdet, og 130 kvinder udsat for sexuelt misbrug blandt de tusinder af civile, der indtil nu er flygtet og har søgt tilflugt hos den srilankanske hær (SLA), lød anklagen fra sri lankas parliamentmedlem (MP), S.Gajendran, lørdag, d. 14.02.2009, da han citerede informationer modtaget fra beboere i interneringslejre og fra hans kontakter i Vavuniyaa.

Kilderne informerede ham om, at myrdede blev hemmeligt begravet i Anuradhapura. “Medmindre der øjeblikkeligt kommer international overvågning og internationale kontrolpersoner, kan det ikke forhindres, at situationen bliver, som den var i Jugoslavien,” sagde MP’en.

Kvinder forsvinder fra flygtningelejre

Kvinder forsvinder fra flygtningelejre

Kvinder offer for militærets sexuelt misbrug

Kvinder offer for militærets sexuelt misbrug

Adskillelsen af unge mænd og kvinder ‘efterlyst’ af SLA finder, ifølge
rapporter, sted under sorterings-processen i såkaldte ‘IDP redningscentre’ i krigszonen,

der er bemandet med udelukkende militært personnel.

I midt-halvfemserne, da Jaffna faldt i hænderne på singalesiske regering, forsvandt ca. 600 civile tamiler. Dengang var der en singalesisk soldat, der kom til at snakke over sig, hvorfor der blev fundet en massegrav i Chemmani i Jaffna. Senere blev soldaten dømt og løsladt igen. Den nuværende militærgeneral, Sarath Fonseka, var kommandant for Jaffna i sin tid.

Indiens og Sri Lankas blodtørst kræver 50 - 60 civile tamilersliv hverdag

Indiens og Sri Lankas blodtørst kræver 50 - 60 civile tamilersliv hverdag

MP’en udtrykte frygt for, at man står over for en endnu værre situation i
dag.

Der er nyhedsbureauer og websites, der påstår, at de civile, der blev
interviewet i lejrene, anklagede LTTE for at have skudt mod dem og
forhindret dem i at flygte. I hvor høj grad kan disse nyhedsbureauer
forvente, at civile, der lever under så frygtelige forhold, fortæller
sandheden anderledes, end hvad der ønskes af deres vogtere, spurgte
MP’en.

Sri Lankas hær må selv bestemme om, hvordan de behandler civile tamiler.

Sri Lankas hær må selv bestemme om, hvordan de behandler civile tamiler.

“I mellemtiden er der ubekræftede rapporter modtaget fra Vanni, som hævder, at en person, der dirigerede krigshandlinger uden at være iført uniform, gav carte blanche til Sri Lankas hær til at udføre alle former for grusomheder, ifølge interne kilder i hæren, der omtaler dette.”

Indien støtter krigen i Sri Lanka

Indien støtter krigen i Sri Lanka

Beviser for etnisk udrensning – advarer mod voldsomme billeder

Hermed fremlægges beviser for singalesisk udrensning af tamiler. Nedenstående billeder stammer fra d. 31.januar 2009 hvor singalesiske tropper angreb civile der boede i deres telte i Munkilaru. Singalesiske udrensningsmetoder af tamiler overgår tragedien i Rwanda, Uganda, Hitlers tid osv… ER DER NOGEN, DER KAN STOPPE UDRENSNINGEN??

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.