Stigning i kidnapninger

Stigning i kidnapninger – menneskerrettighedsorganisation
 
Siden Sri Lanka's regering startede militær offensiv mod tamilske områder, har det ført til, at over 1500 mennesker har mistet livet, og flere end 200,000 mennesker er blevet fordrevet fra deres hjem p.g.a krigshandlinger.
 
Ifølge Menneskerrettighedsorganisationen, AHRC (Asian Human Rights Commission) er 400 tamilske unge forsvundet i løbet af 8 måneder, 50 kidnapninger har fundet sted alene i august 2006. AHRC oplyser, at kidnapningerne foretages af maskerede mænd, som menes at tilhøre (den singalesiske) regeringshær, der bruger 'hvide varevogne uden nummerplade' til kidnapningerne.
 
http://www.iht.com/articles/ap/2006/09/13/asia/AS_GEN_Sri_Lanka_Missing_Civilians.php

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.