Danmark støtter terror mod civile tamilere på Sri Lanka

Danmark støtter terror mod civile tamilere på Sri Lanka og sårer sine tamilsk-talende medborgere i Danmark: Den 05.09.2006
 
Undenrigsministeriet har i sin seneste rejsevejledning (d. 04.09.2006) beskrevet, hvordan situationen i de singalesiske områder er, og nævner nogle konkrete krigshandlinger i disse områder, mens de nøjes med at fraråde rejser til tamilske områder uden at nævne det jerngreb, som civilbefolkningen dér lever under. Undenrigsministeriet skriver intet om de daglige overgreb, der begås af den Sri Lankanske stat mod civilbefolkningen i de tamilske områder. Det skaber både vrede og frustrationer, at en såkaldt demokratiske stat, som ellers dagligt fremhæver sig selv som foregangsfigur for demokrati og forsvarer af menneskerettigheder, totalt ignorerer den Sri Lankanske regerings krænkelser af menneskerettigheder og brud på internationale love. Tamilerne føler sig, som velintegrerede borgere i Danmark, utroligt krænkede og sårede over udenrigsministeriets mørklægning af overgreb mod civile tamilere på Sri Lanka, hvorved Danmark indirekte bidrager til yderligere terror mod civile tamilere på Sri Lanka.

http://www.um.dk/da/menu/Borgerservice/FoerRejsen/Rejsevejledninger/
RejsevejledningSriLanka.htm

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.