Demonstration

Demonstration Tamilsk støtter til fred.

DSTF udtrykker stor tilfredshed og glæde over den vellykkede demonstration for "Fred på Sri Lanka". Demonstrationen foregik på Rådhuspladsen og på Christiansborg Slotsplads i København mandag den 29. maj 2006. Det var en flot demonstration,hvor ca. 3000 tamiler fra hele Danmark deltog. DSTF vil hermed gerne udbringe en stor tak til alle deltagere i demonstrationen.

Tak til: alle de tamilske foreninger, der bidrog til de store forberedelserde folketingsmedlemmer der holdt taler på Rådhuspladsen-de fremtrædende tamiler der talte på Christiansborg slotsplads. Sidst og ikke mindst tak til danserne og alle de unge tamiler, der bidrog til den vellykkede demonstration.Vi takker også for den gode ro og orden, som alle udviste.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.